Когато Доналд Тръмп се яви във федералния съд в Манхатън по-рано тази

...
Когато Доналд Тръмп се яви във федералния съд в Манхатън по-рано тази
Коментари Харесай

От сребристо до оранжево: Защо цветът на косата на Тръмп постоянно се мени

Когато Доналд Тръмп се яви във федералния съд в Манхатън по-рано тази седмица, наблюдаващи видяха, че косата му изглежда в друг колорит - по-скоро ярко оранжев.

Вътрешен човек споделя: „ Фризьорите му се ядосват, само че не могат да го покажат, Тръмп не може да седи имобилен, защото би трябвало да седи имобилен най-малко 30 минути, с цел да поеме боята. “

Donald Trump’s hair color changes with his mood, ‘he can’t sit still’ at hairdresser: stylish source
— Page Six (@PageSix)
„ Цветът на косата на Тръмп варира от мрачно русо до ярко и до блестящо оранжево - според от това какъв брой дълго неговият коафьор може да го накара да седи имобилен и да остави цвета да си свърши работата “ , добавя източникът.

„ Приятелите споделят, че е толкоз припрян, че рядко дава на стилиста време от 30 до 45 минути... Колкото по-кратко време им дава, толкоз по-оранжева става косата му, защото лишава време, с цел да придобие по-тъмните руси кичури, които свързва с по-младите си години “ , каза източникът.

Освен това чуваме, че „ Бившият президент ненавижда да седи с багра върху косата си и постоянно бърза с фризьора, тъй че цветът му може да се трансформира на всеки няколко седмици. И става по-светъл всякога, когато го измие. "

Цветът на косата на Тръмп и преди е бил тематика на спор в стилните среди.

През 2020 година Vogue отбеляза, че Тръмп е посивял, като написа: „ За една нощ присъщата коса на Тръмп беше сменена с нов ослепителен сребрист колорит “.

Real reason behind Donald Trump's ever-changing hair color as he 'rarely' lets stylist do job
— MirrorUSNews (@MirrorUSNews)
Сайтът за жанр на New York Magazine, The Cut, твърди по това време, че „ Доналд Тръмп е спрял да боядисва косата си “ . Модният уебсайт добави: „ Засега среброто наподобява непрекъснато. Тръмп изглежда завърши с боята. "

Източници ни споделиха, че брачната половинка му Мелания Тръмп е помогнала на мъжа си да смъкна няколко кг и също така  да промени  външния си тип.

„ Преобразяването включва и косата му… преобразяването има за цел да модернизира и направи облика му по-младежки като контрастност със сивия президент Байдън и да привлече по-млади гласоподаватели " . Неговият екип желае образна смяна на имиджа му, с цел да покаже, че е друг, а не просто същият Тръмп от 2016 година

The Reason Behind Donald Trump's Changing Hair Color Revealed - Yahoo Entertainment
— Trending News On X (@TrendingNewsOnX)
Хелън Мирън - която завоюва " Оскар " за ролята на кралица Елизабет II във кино лентата от 2006 година " Кралицата " - коментира пред Vanity Fair, че цветът на косата на Тръмп е сходен на италианска напитка.

„ Това е аперитив в Италия и се споделя Aperol… Трябва да вземете фотография и да я поставите до Доналд Тръмп и да видите дали има някаква аналогия “ , сподели тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР